Ljud & Ljus

DJ Benke

DJ Benke erbjuder professionella DJ’s med ljud och ljus. Etablerade DJ's med lång erfarenhet som längst sedan 80 talet och har därmed full koll på vilken musik som går hem på dansgolvet oavsett ålder och fest. 


Med vår långa branscherfarenhet så levererar vi det bästa när det handlar om DJ’s till alla typer av event som exempelvis bröllop, födelsedagsfester, privatfester och olika företagsevent. 


Kontaktperson: Bengt Wiklander

Email: info@djbenke.se

Hemsida: www.djbenke.se

Göteborg

Svea Skivgarde

Svea Skivgarde är ett DJ-kollektiv, tillika kårkommitté, bestående av studenter på Chalmers. Kommittén består av cirka 10 gardister som alla har en gemensam passion för musik och allt däromkring. Förutom att spela på många fester på Chalmers spelar Svea även på diverse klubbar, firmafester, privatfester och bröllop. Då vi har funnits sedan 1968 har vi hunnit samla på oss otroligt mycket musik från de senaste fem decennierna. Detta gör att vi innehar ett stort musikkunnande och kan tillfredsställa de flesta behov.


Svea Skivgarde är en ideell förening och spelar enbart för att det är roligt. Detta gör att vi kan erbjuda våra DJs till ett lågt pris. Bokning görs enklast genom hemsidan.


info@svea.chs.chalmers.se

 www.sveaskivgarde.se

DJ Till Festen

Dj till festen är en av Stockholms största & mest anlitade DJ företag inom DJ, ljud & ljusuthyrning.

Vi är verksamma i Stockholm men tar bokningar runtom i landet.

Vi specialiserar oss på kompletta paketlösningar med DJ, ljud & ljuseffekter, anpassat för födelsedagsfester, bröllop & företagsevenemang.


Välkommen att kontakta oss: 

Email: info@djtillfesten.se 

Tel. 07 07787517


www.djtillfesten.se

Stockholm

Behöver du hjälp med att hitta en passande partner är du välkommen att höra av dig till oss på kundservice@venuu.se så hjälper vi dig!

Hjälp att välja en partner?

Venuu är en snabbt växande söktjänst för evenemangslokaler.